Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z papryki i twarożku

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 200 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z papryki i twarożku

Paprykę upiec w piekarniku, następnie zdjąć skórkę i pokroić w mniejsze kawałki i zmiksować w blenderze. Twaróg rozgniatamy w misce widelcem i dodajemy zmiksowaną paprykę. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meg1984 24.01.2013 21:06
lubię taką
aisza1 23.01.2013 14:55
smaczne
Milena87 22.01.2013 20:43
smaczna pasta
Bernadeta1 28.09.2012 14:17
bardzo ciekawa i smaczna pasta
Wacław 21.02.2012 08:44
pycha,coś dla mnie
junox 20.12.2011 07:37
pyszna do śniadanka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak