Sposób przygotowania

Jabłka obrać,wykroić środki i pokroić w kostkę.Przełożyć do dużego garnka,w zależności ile mamy jabłek,zalać 1 szklanką wody.Przykryć i prażyć na wolnym ogniu co jakiś czas mieszając,aby nie przywarły do dna.Jak zmiękną dodać cukier i dalej gotować na wolnym ogniu.Jak zmiękną dodać cynamon i przełożyć do wyparzonych słoików i zapasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny do ciast;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    warto taki mieć
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjny do deserów i ciast
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    do szarlotki doskonały !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż palce lizać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja dzisiaj smażę jabłuszka:):):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przecier jabłkowy to podstawa moich zimowych zapasów.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha jabłuszka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    idealny do śniadania na słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny do deserów
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja muszę taki zapas jabłek zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !