Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GALARETKA ŻURAWINOWA

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 25 gram
żurawiny 300 gram
cukier 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: GALARETKA ŻURAWINOWA

Owoce umyć, osuszyć, zalać trzema szklankami wody, zagotować, przecisnąć przez płótno. Żelatynę namoczyć, dodać wraz z cukrem do soku, zagotować. Przelać do salaterek i odstawić do zastygnięcia. SMACZNEGO !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak