Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

kapustę opłukać i poszatkować,Przełożyć do garnka i zalać 1/2 szkl. wrzątku.Gotować kilka minut.marchewką zetrzeć na tarce.Cebulę i czosnek posiekać i zeszklić na patelni.Dodać do kapusty i dusić pod przykryciem.Pokrojone kiełbaski i wcześniej namoczone we wrzątku i pokrojone grzyby ,dodać do kapusty.pomidory sparzyć,obrać ze skórki,pokroić i dodać do bigosu.Dusić jeszcze kilka minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    takiego jeszcze nie jadlam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    sprawdzony i smaczny
  • 3
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie robiłam i nie jadłam
  • 1
    zdjecie12847
    Opublikowano

    smakowita

    robiłam z pekinki i jest bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jeszcze takiego nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    nie robiłam takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawi mnie jak smakuje taki bigos, muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !