Sposób przygotowania

Cytrynę sparzyć i zetrzeć z niej skórkę.Z połowy wycisnąć sok i skropić pokrojone w kotleciki mięso.Obsmażyć na maśle.Śmietanę wymieszać ze skórką cytrynową,przyprawami i pieprzem cytrynowym.Zalać mięso i dusić ok.25 minut.Sos zmiksować i polać nim mięso.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne :)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a skąd tego cielaczka wziać ?
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    teraz trudno o cielęcinę,trzeba zamawiać
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny obiadek
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Palce liza?
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne polaczenie smakow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawy sposób na cielęcinę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !