Sposób przygotowania

Ugotować bulion warzywny,przecedzić i rozpuścić w nim żelatynę.Do małych miseczek,albo filiżanek włożyć plastry jajek.Dodać pokrojone plastry łososia i na wierzch dodać warzywa.Całość zalać przestudzonym wywarem,aby łosoś nie zmienił koloru.Odstawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobic
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawy przepis
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe jak sie prezentowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !