Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GALARETKA ŁOSOSIOWA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 300 gram
groszek konserwowy 2 łyżki
kukurydza marynowana 2 łyżki
marchewka ugotowana 2 łyżki
bulion warzywny 3 szkl
Żelatyna wieprzowa Prymat 4 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: GALARETKA ŁOSOSIOWA

Ugotować bulion warzywny,przecedzić i rozpuścić w nim żelatynę.Do małych miseczek,albo filiżanek włożyć plastry jajek.Dodać pokrojone plastry łososia i na wierzch dodać warzywa.Całość zalać przestudzonym wywarem,aby łosoś nie zmienił koloru.Odstawić do wystygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 13.09.2013 14:49
ciekawe jak sie prezentowała
junox 27.03.2013 21:05
ciekawy przepis
Seba 27.10.2012 09:50
smaczna
Dorian 03.10.2012 15:57
super
Krystyna32 14.09.2012 09:02
super
Wafelek2601 13.07.2012 08:20
Super
ben-ka 09.06.2012 08:36
ciekawy przepis.
berys18 24.04.2012 13:20
ciekawy pomysł
ElizaT 31.01.2012 18:27
Super
IZABELA29 05.01.2012 08:36
warto zrobic
agnieszka214 02.01.2012 14:41
mniam
Justa32 31.12.2011 17:26
super
MAR3STA 02.12.2011 17:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak