Sposób przygotowania

Bakłażany przekroić wzdłuż, wyjąć miąższ i skropić sokiem z cytryny. Z mąki, masła, mleka przygotować gęsty sos, dodać miąższ z bakłażanów oraz pokojoną w kostkę mozzarellę, wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wydrążone środki bakłażanów napełnić masą oraz polać śmietaną. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec ok. 50 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    M-W

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajne polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !