Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dewolaje z grzybami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 3 szt
ser 7 plasty
jajko 2 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
grzyby leśne 200 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat
kostka rosołowa 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: dewolaje z grzybami

1-Piersi kroimy na plastry roztłukujemy 2- Na piersi posypałam sosem sałatkowym koperkowo ziołowym na to położyłam po plasterku sera i paprykę marynowana pokrojona w paseczki 3- Piersi zawinęłam w ruloniki następnie w jajko apotem obtoczyłam w bułce tartej 4- Dewolaje smażyłam z obu stron na oliwie z oliwek , aż do zarumienienia 5- kurki i podgrzybki ja miałam zamrożone i ugotowane więc podsmażyłam je na patelni na oliwie z oliwek dodając 1 kostkę z rosołowa 6 - Pomidorka pokroiłam i wsadziłam miedzy dewolaje Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 28.04.2013 13:27
wspaniały obiad
gosia1988 24.11.2012 17:22
świetne
plocia 29.05.2012 13:12
po prostu szaleństwo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak