Sposób przygotowania

1-Piersi kroimy na plastry roztłukujemy 2- Na piersi posypałam sosem sałatkowym koperkowo ziołowym na to położyłam po plasterku sera i paprykę marynowana pokrojona w paseczki 3- Piersi zawinęłam w ruloniki następnie w jajko apotem obtoczyłam w bułce tartej 4- Dewolaje smażyłam z obu stron na oliwie z oliwek , aż do zarumienienia 5- kurki i podgrzybki ja miałam zamrożone i ugotowane więc podsmażyłam je na patelni na oliwie z oliwek dodając 1 kostkę z rosołowa 6 - Pomidorka pokroiłam i wsadziłam miedzy dewolaje Smacznego :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    po prostu szaleństwo
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    świetne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniały obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !