Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego wbijamy jajko, przyprawiamy i wyrabiamy na jednolitą masę. Robimy pulpeciki wielkości orzecha włoskiego.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojonego pora i pieczarki. Dodajemy pulpeciki, obsmażamy a każdej strony, podlewamy bulionem i dusimy do miękkości. Podajemy z ugotowanym osobno ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no i mamy cały obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowa kompozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !