Sposób przygotowania

Kiedy robię masę na placki ziemniaczane zawsze zetrę więcej ziemniaków, niż potrzebuję na jeden obiad. Porcję, która zostaje można przyrządzić w smaczny, kolorowy sposób.

Masa ziemniaczana: ziemniaki, jajko, mąka, przyprawa uniwersalna, cebula. Do tego dodałam mrożony zielony groszek, startą marchewkę i drobno pokrojoną czerwoną paprykę.

Smażyłam jak zwykłe placki, czyli na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wow, jeszcze z warzywami nie jadłam, wyglądają ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Bardzo smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !