Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rogout wieprzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 200 gram
cebula 200 gram
oliwa 50 gram
pietruszka nać 2 łyżeczka
sól
pieprz
schab 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: rogout wieprzowy

Pokrojone mięso w kostkę dobre przesmażyć i odłożyć na bok na tym samym tłuszczu przesmażyć 2 łyżeczki drobno pokrojonej cebuli , pomidory natkę pietruszki doprawić i dodać przesmażone mięso i dusić około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak