Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z makreli po wenecku II

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 600 g
śmietana 4 łyżki
majonez 150 g
ser żółty 150 g
migdały 40 g
seler ugotowany 1 szt
szczypiorek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z makreli po wenecku II

Makrelę obrać ze skóry i ości,migdały sparzyć,obrać ze skórki,posiekać,ser,seler i rybę pokroić w kostkę ,wymieszać z majonezem,śmietaną i drobno pokrojonym szczypiorkiem,doprawić ,ułożyć w salaterce i udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 13.03.2012 15:04
fajna
Robert10 07.01.2012 14:28
ciekawa propozycja
Marta1986 06.12.2011 11:22
ciekawe
Kamila/kami007 01.12.2011 18:28
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak