Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mąkę krupczatkę przesiać na stolnicę, wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać margarynę, posiekać nożem, wsypać cukier puder, wlać żółtka, śmietanę i zagnieść ciasto. Zawinąć w folię, odłożyć na 1 godzinę do lodówki. Z mąki pszennej, cukru kryształu, masła i cukru waniliowego zrobić kruszonkę.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    proste i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do kawki akurat na \"gryza\"
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !