Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszon morelowo-winogronowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

morele 1 puszka
nektar morelowy 125 ml
sok grejpfrutowy 1 butelka
melisa
greipfrut 2 plastry
napój imbirowy 1 butelka
sok winogronowy 1 (jasny)

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszon morelowo-winogronowy

Morele włożyć do misy,wlać zalewę,dodać nektar morelowy i zamieszać,odstawić na pół godziny,zalać dobrze schłodzonymi sokami,dopęłnić ginger ale,dodać kilka listków melisy,udekorować plastrami grejpfruta,pokrojonymi na ćwiartki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 11.12.2011 21:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak