Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GLAZURA ŻURAWINOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

konfitura żurawinowa 0,5 szkl
chrzan tarty 3 łyżki
alkohol 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: GLAZURA ŻURAWINOWA

Konfiturę żurawinową wymieszać z chrzanem i dodać alkohol.Wszystko razem wymieszać na gładką masę.Smarować nią mięso podczas pieczenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stefcia
stefcia 11.09.2013 22:59
świetnie musi smakować takie mięsko
olkaaa 05.09.2013 07:40
przydatny przepis
Ania67 02.09.2013 18:57
Przydatny przepis
Ewelina38 01.08.2013 14:53
do mięska idealna :)
alaaa 20.07.2013 18:22
bardzo pomysłowe
berys18 14.07.2013 13:05
fajny pomysł
Ada-Gaba 18.06.2013 22:27
ciekawy przepis
Kasia36 16.06.2013 22:19
Smaczna ,,przyprawa ''
Róża1 13.06.2013 12:04
bardzo ciekawy pomysł:-)
anemon 12.06.2013 06:17
Ciekawy pomysł, warto wypróbować.
jeta72 10.06.2013 10:18
super!!! :-)
MagdaXXX 28.05.2013 16:25
ekstra połączenie
Seba 25.05.2013 08:42
bardzo fajna
gacopierz23 12.05.2013 21:24
ciekawa propozycja
pajbek 08.04.2013 08:30
Fajne zestawienie smaków, mięsko będzie pyszne :-)
Krystyna32 04.04.2013 18:53
fajny pomysł
Papryczka 03.04.2013 14:38
bardzo dobry pomysł
traktorek 21.03.2013 20:01
ciekawe jakie dobre mięsko wyjdzie
Wafelek2601 12.03.2013 18:22
Ciekawy przepis
Joanna23 09.03.2013 09:16
musi być smaczne
Bernadeta1 02.03.2013 00:29
bardzo ciekawy przepis, warto wypróbować
Grazyna0211 01.03.2013 08:51
podoba mi się ten pomysł
Łukasz15 24.02.2013 22:18
extra
cooleczka 19.02.2013 10:28
brzmi pysznie
cooleczka 19.02.2013 10:28
brzmi pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak