Sposób przygotowania

Mięso solimy, nacieramy sosem sojowym i oliwą, posypujemy pieprzem i imbirem. Wkładamy do lodówki na co najmniej pól godziny. Wkładamy do piekarnika w 180 C na około 1,5 godziny, w międzyczasie obracając i polewając wytworzonym sosem. Gdy widelec wchodzi w mięso bez oporu, jest gotowe. Podajemy pokrojone w plastry. Sos możemy zagęścić mąką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    często szukam pomysłu na karkówkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny pomysł na karkówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealna na obiadzik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !