Sposób przygotowania

Twaróg zemleć Dodać żółtko szczyptę soli i cukier ok 1 łyżkę(jak ktoś woli słodsze to więcej)Dosypywać mąkę powoli i zagniatać ciasto białko ubić na sztywno domieszać do ciasta.Ciasto powinno być delikatne.Z ciasta zrobić rulony i kroić krążki które ugotować na wrzątku.Podawać polane masełkiem
Dzieci lubią je bardziej niż te tradycyjne

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !