Sposób przygotowania

Żółtka oddziel od białek. Ubij pianę z białej, pod koniec ubijania dodaj pomału cały cukier. Pianę ostrożnie połącz z żółtkami. Porcjami dodaj mąkę i bardzo delikatnie wymieszaj całość.
Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia rozlewaj małe kółeczka z biszkoptowej masy.
Piecz w temperaturze ok. 180 st., aż biszkopty się ładnie zrumienią.

Można skleić biszkopty po dwa masą np.miętową lub inną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    nigdy takich nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ,lekkie ciasteczka do kawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajniutkie
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !