Sposób przygotowania

Makron ugotować al dente tyle ile osob bedzie jeść. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy pokrojona w kostke cebule i drobno posiekany czosnek. Smażymy do zeszklenia, wrzucamy tuńczyka mieszamy, chwile smazymy razem, dodajemy śmietane, przyprawiamy. Zdejmujemy z ognia wrzucamy makaron wszystko mieszamy, podgrzewamy i mozna jeść. Bardzo lubie taki makaron brac ze soba do pracy na obiad. Uwielbiam gdy tuńczyk oblepia makaron.Mozna uzyc dowolnego makraony. Na ostatnim zdjeciu jest ta sama wersja tyle tylko ze z makaronem mie.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Tuńczyk + makaron = to coś dla mnie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !