Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów -kapusta z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 400 gram
pieczarki 7 szt.
cebula biała 2 szt.
masło 4 łyżki
przyprawa do potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów -kapusta z grzybami

Pieczarki kroimy w cienkie plasterki, dusimy na maśle, dodajemy pieprz, ewentualnie trochę soli, drobno posiekaną kapustę, cebulę pokrojoną w kostkę. Gotujemy na małym ogniu około 20 min, co jakiś czas mieszając. na koniec dodajemy zieleninę oraz przyprawę Kucharek do smaku. Farsz pasuje do pierogów, krokietów, naleśników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 01.12.2011 19:33
pyszne !
SmacznaPyza 01.12.2011 15:23
ten sam farsz co do naleśników....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak