Sposób przygotowania

Z makreli wybierz ości i dokładnie wymieszaj z twarogiem.
Cebulę pokrój w kostkę i dodaj do pasty.
Do twarogu i makreli dodaj łyżkę majonezu i łyżkę śmietany. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Przypraw do smaku solą, pieprzem i curry.
Można podawać ze świeżą bagietką lub grzankami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    bardzo ciekawa alternatywa dla wędliny na śniadaniowe kanapki. Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !