Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona
cebula czerwona
natka pietruszki
curry
majonez
śmietana gęsta
sól
pieprz
twaróg 30 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z makrelą

Z makreli wybierz ości i dokładnie wymieszaj z twarogiem.
Cebulę pokrój w kostkę i dodaj do pasty.
Do twarogu i makreli dodaj łyżkę majonezu i łyżkę śmietany. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Przypraw do smaku solą, pieprzem i curry.
Można podawać ze świeżą bagietką lub grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 18.12.2012 07:23
super
Krzysztof15 10.08.2012 18:21
cos nowego
Luki 06.03.2012 20:40
super!
Lidia6 12.02.2012 13:04
pyszne
Ilona15 03.01.2012 15:31
bardzo ciekawa alternatywa dla wędliny na śniadaniowe kanapki. Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak