Sposób przygotowania

Ciasto zagniatamy i odstawiamy pod ciepły talerzyk by odpoczęło;)
mięso przygotowywujemy wcześniej , gotując je jak na smaczny rosół , czyli ja dodaję marchew, pietruszkę korzeń i nać , cebulę, przyprawy , po ugotowaniu mielimy z warzywami i przyprawiamy , na koniec dodaję smarzoną cebulkę z grzybkami i takim farszem napełniam pierogi :)

Komentarze

  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne , delikatne ;)
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a na sam koniec do farszu jeszcze dodaję pokrojoną natkę pietruszki :)oprócz tego co daję do bulionu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ochota mnie naszłą
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smaczne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !