Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cafe La Bamba

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona kawa 8 łyżeczek
likier jajeczny 80 ml
sok pomarańczowy 250 ml
cukier trzcinowy 8 łyżeczek
pomarańcza 4 plasterków
melisa

Przepis i sposób przygotowania na: Cafe La Bamba

Kawę zaparzyć i szybko ostudzić,domieszać likier jajeczny,dopełnić sokiem pomarańczowym i dosłodzić do smaku cukrem trzcinowym,przelać do szklanek,każdą z nich udekorować plasterkiem pomarańczy i melisą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 07.02.2012 18:29
super
Magdalena1110 12.01.2012 16:46
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak