Sposób przygotowania

Chleb delikatnie smarujemy masłem, następnie kroimy szynkę w kostkę i trzemy żółty ser na grubym tarku, nakładamy ser i szynkę na chleb wg uznania, zapiekamy w piekarniku do czasu aż ser się rozpuści a chleb będzie chrupiący. Po wyciągnięciu z piekrnika polewamy keczupem oraz do tego podajemy ogórek konserwowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    mniam, smaka sobie narobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    tez takie uwielbiam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    ale bym zjadła.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaKOWITE JEDZONKO

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !