Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoski kabaczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kabaczek 1 szt
mięso mielone 30 dag
czosnek 2 ząbek
suszone pomidory 10 szt
oliwa 4 łyżka
sól do smaku
tymianek 1 (posiekany)
ryż 1/2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Włoski kabaczek

Kabaczek przecinamy na pół i wydrążamy nasiona.
Do mięsa dodajemy ryż, pokrojone pomidory, posiekany czosnek i tymianek, oliwę i sól. Kabaczek napełniamy farszem i zapiekamy w 200 st C 30 minut. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 26.05.2012 00:10
Same pyszności u Ciebie
Seba 26.03.2012 09:41
super
teresa18 23.03.2012 19:17
pysznosci
romanrafal
romanrafal 13.03.2012 14:49
bardzo dobre danie
Dorota59 27.02.2012 07:39
uwielbiam takiego faszerowanego kabaczka, ja dodaję jeszcze pieczarki
halina17 11.02.2012 17:24
dobry przepis
RenataZ-et 20.01.2012 12:26
rewelacja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak