Sposób przygotowania

SOS
Dwie szklanki wody zagotować z octem, liśćmi, zielem i pokrojoną w plastry cebulą. Oliwę wymieszać z koncentratem, cukrem, solą i pieprzem, dolać do odstawionej z ognia wody i dobrze wymieszać. Sos musi być pikantny.
Skrzydełka gotować z bulionem na półmiękko, po przestudzeniu panierować w jajku i bułce i smażyć na złoty kolor. Usmażone ułożyć w wysokim naczyniu i zalać sosem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,moje smaki !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !