Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka kopenhaska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 1 łyżeczka
ryba ugotowana 25 dag
pomidory 2 sztuki
majonez 1/2 szkl
jabłka 2 sztuki
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
ogórek kwaszony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka kopenhaska

Z ugotowanej ryby wyjąć kręgosłup i ości, pokrajać w małe kawałki. Ogórki, cebulę jabłka i pomidory obrać, pokrajać w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, przyprawić łyżeczką musztardy, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak