Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarek 8
szynka 10 dag
serek topiony
cebula 1
cukinia 1/2
margaryna 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Pieczarki myjemy i odkrajmy trzonki, które później również kroimy. Na rozgrzanej margarynie podsmażamy kapelusiki pieczarek. Cebulę, cukinię obieramy i bardzo drobno kroimy. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Na patelni podsmażamy również drobno pokrojone składniki. Później składniki te doprawiamy pieprzem oraz solą i powstałym farszem faszerujemy poukładane na talerzu kapelusiki pieczarek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 19.02.2012 08:30
pyszne
gosia47-47 03.01.2012 19:44
na pewno dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak