Składniki:
sznycle wieprzowe | 4 szt |
śmietana gęsta | 200 ml |
anchois | 4 fileciki |
mąka | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
wino białe | 1/2 szkl |
ocet | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
sznycle wieprzowe | 4 szt |
śmietana gęsta | 200 ml |
anchois | 4 fileciki |
mąka | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
wino białe | 1/2 szkl |
ocet | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: