Sposób przygotowania

Ser zmielić, dodać 1/2 szklanki cukru i cukier waniliowy.Zmiksować. Kolejno dodawać po jednym żółtku cały czas miksując.Wsypać budyń i piane ubitą z białek z 1 szklanka cukru.Delikatnie wymieszać. Na koniec dodać ubita kremówkę i wymieszać. Piec w temp 180 stopni około 1 godziny.
Żelatynę zalać niewielka ilością wrzącej wody i rozmieszać do rozpuszczenia.Resztę składników polewy wrzucić do rondelka i powoli podgrzewać do rozpuszczenia i zagotowania. Dodać żelatynę, i dokładnie wymieszać. Przestudzić. Jak zacznie gęstnieć polać nią ostudzony sernik.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Przepraszam, dwa razy mi się zapisał, już zgłosiłam do usuniecia:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !