Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa na smietance

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada gorzka 400 gram
śmietana kremówka 1 szklanka
miód 1 lyzka

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa na smietance

Śmietanę gotujemy, czekolade ścieramy na tartce. Do goracej ale nie gotujacej sie smietany dodajemy czekolade i miod i miksujemy na jednolitą masę. odstawiamy do ostygniecia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita23 18.12.2011 18:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak