Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Karkówkę oddzielamy od kości (będzie około 500g mięsa) i mielimy w maszynce do mielenia.


Komentarze

  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Bardzo oryginalne, warte sprobowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo takie lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takiego kotlecika zjadłabym z prawdziwą przyjemnością.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    musze spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne, pycha :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetyczne muszę zrobić:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    świetny przepis - godny polecenia ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    fajny przepis...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !