Sposób przygotowania

Obie mąki wymieszać w 1/2 szklance mleka,resztę mleka zagotować z miętówkami-ugotować budyń wlewając rozmieszane mąki.
Masło utrzeć z cukrem i powoli dodawać wystudzony budyń.masa nadaje się do przełozenia biszkoptu lub do kruchych babeczek

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    Fajny przepis ... muszę kiedyś wypróbować
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !