Sposób przygotowania

Flądrę opłukać,posolić.Cebulę obrać pokroić w półtalarki i podsmażyć na patelni.rybę obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron na gorącym tłuszczu.Do patelni z rybą dodać podsmażoną cebulkę i zalać wszystko śmietaną.doprawić solą i pieprzem i dusić chwilę pod przykryciem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    superrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    bardzo smakowity przepis
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !