Sposób przygotowania

Kremówka musi być bardzo dobrze schłodzona. Następnie przelewamy ją do miseczki i ubijamy mikserem lub trzepaczką na sztywną pianę. Dodajemy cukier puder i dalej ubijamy. Następnie łyżką powoli dodajemy serek mascarpone do ubitej kremówki i delikatnie mieszamy. Taki krem chłodzimy w lodówce. Dodajemy go to tortów , tart oraz inncyh ciast. Polecam, bardzo smaczne.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    szybkie i fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale prosty przepis, a ja tu się nieraz głowię co by tu wymyśleć

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !