Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa borowikowa z makaronem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1
grzyby suszone 1 garść
sól do smaku
cebula 1
smalec 1 łyżka
ziele angielskie 2
zupa 1 borowikowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa borowikowa z makaronem

Z włoszczyzny gotujemy wywar z dodatkiem ziela agnielskiego. Grzyby trzemy na proszek. Dodajemy do ugotowanego wywaru. Zupę borowikowa robimy wg przepisu na opakowaniu i wlewamy do naszego wywaru z proszkiem. Gotujemy 10 minut. Podajemy ze świderkami i cebulą pokrojoną w kostkę i usmażoną na łyżce oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 15.03.2012 08:20
pyszna zupka :)
LuKaSz4761 06.01.2012 08:30
Super
anja3107 04.12.2011 12:12
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak