Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIAŁA GLAZURA DO PIECZONEJ KIEŁBASY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: BIAŁA GLAZURA DO PIECZONEJ KIEŁBASY

Miód przełożyć do miseczki i dodając pozostałe składniki wymieszać.Zapiekaną kiełbasę smarować kilka razy w czasie pieczenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 02.09.2013 11:32
fajna taka kiełbasa
alaaa 16.06.2013 21:46
tak nie próbowałam
Grazyna0211 17.04.2013 14:02
świetny pomysł
Joanna23 08.04.2013 19:08
ciekawy przepis
Ada-Gaba 08.04.2013 07:00
ciekawy pomysł
Krystyna32 25.11.2012 10:38
super
Pani Domu 14.11.2012 15:49
fajny pomysł
Dorian 07.09.2012 22:36
super smak
kate.500 07.09.2012 22:30
super
ewaa 09.07.2012 19:16
super
Mariusz10 08.06.2012 19:36
fajna
berys18 05.06.2012 10:46
fajny pomysł
MAR3STA 07.04.2012 16:23
super
ankaryba 29.03.2012 00:03
super
Iwona51
Iwona51 17.01.2012 11:15
fajna
junox 16.12.2011 09:52
super
Wacław 14.12.2011 11:46
extra !
Justa32 12.12.2011 18:00
bardzo ciekawa
joanna77 05.12.2011 11:47
super
Wafelek2601 03.12.2011 14:42
świetna
Motorek 02.12.2011 14:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak