Sposób przygotowania

Mięso oczyszczamy i gotujemy w wodzie z dodatkiem włoszczyzny , trawy cytrynowej i imbiru potem wystudż i pokrój na kawałki. Sos rybny wymieszaj z sokiem z limonek , brązowym cukrem , posiekaną czerwoną cebulą i dymką ( tylko szczypior )Odstawiamy to na 10 minut . Kapustę szatkujemy tylko jak by była mała główką , to z tej główki połowa , marchewki zetrzyj na tartce i wymieszaj z posiekana kapusta i sosem , dodaj mięso i posiekane chilli.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !