Sposób przygotowania

Oczyszczone liście szpinaku przełożyć do miski. Szynkę pokroić w kostkę i podsmażyć. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z octem, oliwą z oliwek, solą oraz cukrem. Dodać do szynki (nie smażyć), wymieszać. Zalać szpinak i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    zjadłabym,na pewno by mi smakowało,lubię szpinak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też lubię szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za takim- pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !