Sposób przygotowania

Fileta rozbijamy solimy , do talerza wbijamy jajko , i wszystkie przyprawy rozkłucamy widelcem . Na fileta kładziemy dużo sera żółtego , (ja dałam dużo) i zwijamy ciasno. Na osobnym talerzyku wsypujemy bułkę tartą wraz z bardzo rozgniecionymi młotkiem orzechami (rozbiłam młotkiem aby było tak drobno jak bułka tarta) I tego fileta panierujemy w tej mieszance bułki z orzechami i smażymy długo na gorącym tłuszczyku na patelni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    ciekawa panierka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !