Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, a potem obieramy i przekrajamy na pół. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, a później podsmażamy. Pieczarki myjemy gotujemy w wodzie, a ugotowane trzemy na tarce lub bardzo drobno siekamy. Pieczarki, cebulę oraz majonez mieszamy ze sobą, doprawimy pieprzem, solą i faszerujemy tym jajka. Farsz nakładamy w miejsce, gdzie znajdowały się żółtka. Szczypiorem myjemy, siekamy i posypujemy nim faszerowane jajka.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jak dla mnie jest to najsmaczniejszy farsz do jajek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !