Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć wrzątkiem a potem kroimy w kostkę , ogórki również kroimy w kostkę tylko ich nie obieramy i łączymy z pomidorami dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę , posiekane liście bazylii i polewamy oliwą . Odkrajamy skórkę z chleba , miękisz zalej wodą zimną i odstaw na 10 minut rozdrobnij na papkę i dodaj do warzyw , wlej wodę mineralną , dopraw solą pieprzem i tabasco , zamieszaj i chładzaj w lodówce , a przed podaniem możemy jeszcze udekorować listkami bazylii.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    DOBRY W LECIE NA UPALNE DNI
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    DOBRY W LECIE NA UPALNE DNI

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !