Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
cebula 1 szt
jabłko kwaśne 1 szt
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
olej sojowy 2 łyżka
kapusta kiszona 30-40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę posiekać, cebulę pokroić w drobną kostkę, jabłko i marchew zetrzeć na tartce. Wszystkie składniki mieszamy z olejem, sol, pieprzem i cukrem. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 02.04.2012 17:28
pyszna
Katarzyna/kate1980 07.03.2012 21:00
robię taką samą
Anio?eczek 07.03.2012 07:21
samo zdrowie :)
RenataZ-et 01.02.2012 20:17
pyszna
treonina 30.11.2011 12:29
uwielbiam kiszoną kapustę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak