Sposób przygotowania

Parówkę gotujemy, kroimy w plastry i podsmażamy na patelni. Po usmażeniu wyjmujemy. Jajka należy roztrzepać z łyżeczką mąki, posolić i wylać na patelnie, wrzucić parówkę i na końcu posypać żółtym serem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Smaczny na śniadanie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Smaczny na śniadanie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smakowite
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    robię z szynką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !