Składniki:
królik | 1 sztuka |
masło | 40 dag |
papryka | 3 sztuki |
sardelka | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
rozmaryn | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | sztuka |
rosół | 2 łyzki |
ocet | 3 łyzki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
królik | 1 sztuka |
masło | 40 dag |
papryka | 3 sztuki |
sardelka | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
rozmaryn | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | sztuka |
rosół | 2 łyzki |
ocet | 3 łyzki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: