Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę, mieszamy z olejem, musztardą i miodem. Kolendrę i ziele angielskie ucieramy w moździerzu, dodajemy do pozostałych składników wraz ze słodką papryką, natką pietruszki, cząbrem, imbirem, chili, solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy, dodajemy odrobinę wody, aby powstała nam dosyć gęsta pasta.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomita pozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyśmienite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !