Sposób przygotowania

Fileta oczyścić, osuszyć, pokroić na kawałki i podsmażyć na maśle. Zalać bulionem drobiowym. Do gotującego się bulionu dodać startą na tarce o grubych oczkach marchew i pokrojoną na drobne kawałki kolorową paprykę. Gdy warzywa zmiękną dodać serek topiony, śmietanę i doprawić do smaku. Podawać z ryżem lub makaronem posypane startym żółtym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo apetyczny kurczak!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    kurczaka można łączyć na różne sposoby i zawsze jest pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    zapowiada się pysznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetuczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !