Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z mąki, jajek wody i mleka i odrobiny soli zagnieść ciasto. Następnie wyłożyć na stolnice, rozwałkować i szklanką wykrawać kółka. Na każde koło kłaść po 1 łyżeczce farszu i lepić pierogi.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Nie przepadam za pierogami z mięsem, ale Twoje tak apetycznie wyglądają, że z chęcią bym je zjadła :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam pierogi z każdym nadzieniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne takie domowe są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    MEGA apetyczne piero?ki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moje ulubione pierożki :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super danie,mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !