Sposób przygotowania

Porcję rosołową gotujemy z Kucharkiem i warzywami, przy czym brokuły dodajemy trochę później. Gdy otrzymamy bulion, wrzucamy brokuły, doprawiamy pieprzem. Kuskus zalewamy gorącą wodą w dużym naczyniu i po 5 minutach dodajemy kaszkę do zupy. Mięsko z korpusu dodajemy do zupy. Jeśli potrzeba doprawiamy jeszcze Kucharkiem i gdy brokuły będą miękkie, rozlewamy zupę do talerzy lub miseczek :) Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna zupka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna ta zupa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !